Megnyitotta kapuit Budán az új Salt Bakery – a Hattyú utca eddig kihasználatlan üzlethelyisége mostantól egy izgalmas pékséggel gazdagodott.

A Michelin-csillagos étterem péksége örömmel bejelenti harmadik boltjának megnyitását! A Salt Bakery legújabb egysége az I. kerület szívében, a Hattyú utca 2. szám alatt várja az ínycsiklandó pékárukra éhes vendégeket. Fedezd fel a friss, kézműves finomságokat, és engedd, hogy elvarázsoljanak a különleges ízek!
A Salt Bakery újabb izgalmas fejezetet nyitott meg: a Tárogató úti (II. kerület) és a Zrínyi utcai (V. kerület) pékségek után most már az I. kerületben, a Hattyú utca 2. szám alatt is várja a látogatókat a híres pékség. A SALT Budapest, amely az egyik legkiválóbb fine dining étterem, kínálatában szereplő ikonikus fogás - spoiler nélkül - a menüsort megtörő friss, házi kenyér vajjal és sonkával. E kenyér népszerűsége nyomán néhány évvel ezelőtt egy korábbi II. kerületi ABC helyén megnyitották a Salt Bakeryt, hogy kielégítse az új pékség iránti vágyat a budaiak körében, ahol helyben készítik a kenyereket, valamint a sós és édes pékárukat.
Nemrégiben a Bazilika közelében megnyílt egy új pékség, amely a Tárogató úton már reggelivel is kedveskedik a látogatóknak. Most pedig végre új élet költözött a Hattyú utcában található, régóta üresen álló bájos kis boltba. Ezt az üzletet is Lefkovits Lea irányítja, Tóth Szilárd szakmai útmutatásával, garantálva ezzel a minőséget és a kreativitást.
A pékségben a megszokott módon elérhetők a friss kovászos kenyerek, a kézműves péksütemények és a specialty kávék, novembertől pedig a tervek szerint itt is megtaláljuk a brunchmenüt.