Oldalinfó - Sárkányok Világa 

Oldalinfó

Főszerkesztő (hírek, cikkek, illusztrációk, design, szinte minden): unico
Legendákat írja: Bencze Dániel

Ha te is szeretnél csapatunk tagja lenni, és segíteni az oldal szerkesztésében, nyugodtan jelentkezz! Örömmel fogadunk minden apróságot :)

E-mail: info@sarkanyokvilaga.hu

A honlapon található összes cikk saját írás vagy fordítás, az összes illusztráció saját készítés. Bármilyen felhasználásuk szigorúan tilos!


Egy kis honlaptörténet

A honlap története nagyon régre nyúlik vissza.

Az első változatot, a dragons-fantasyt 2006.02.18.-ban nyitottam meg egy ingyenes tárhelyszolgáltatónál. Ekkor sajnos még nagyon kevés információ volt a sárkányokról, de mellettük más fantasy lényekről és alkotásokról lehetett olvasni. Illetve a legújabb hírekkel is jelentkeztem.

Később átalakítottam sárkányiskolává, ahol a diákok házakba beosztva tanulhattak róluk, és versenghettek egymással. Ez 1-2 évig tartott.

2008 és 2010 között szerkesztettem a legtöbbet. Ebben az időben rengeteg új leírást, fordítást, cikket, infót hoztam. 2010-ben elérhető volt egy sárkánynevelde és más szerepjátékok is. Nagyon nagy volt a honlap sikere.

2011 és 2012 között szüneteltettem a honlapot. Amit így utólag már nagyon bánok.

2013.01.09-én visszatértem. Visszaállítottam a honlapot, új designt készítettem. Leginkább az Így Neveld a Sárkányodat 2.-vel és a Trónok Harcával foglalkoztam.

http://sarkanyokvilaga.hu/kepek/honi1.jpg

Ez az utolsó design az ingyenes tárhelyen.

2014.06.02-án pedig végre sikerült elérni, amit mindig is szerettem volna: létrehoztam a sarkanyokvilaga.hu-t és "hivatalosak" lettünk.